Aluminium ramen deuren

Aluminium ramen en deuren Limburg

Aluminium ramen en deuren LimburgOp zoek naar een Limburgse ramen en deuren specialist voor het leveren en plaatsen van nieuwe aluminium ramen en deuren in de provincie Limburg? Ramendeurenlimburg.be is dagelijks in de weer in Limburg bij nieuwbouw en renovatieprojecten met de plaatsing van de nodige aluminium raam en deurprofielen. Dien hier uw vrijblijvende offerte aanvraag in!
 

Kenmerken van aluminium

Aluminium wordt door zijn lichtgewicht en robuuste structuur vaak aangewend voor grote en slanke raampartijen. De productie van aluminium ramen en deuren verloopt op een duurzame en ecologische verantwoorde manier. Onze Profel raam- en deurprofielen worden vervaardigd met aluminium van de beste kwaliteit. Continue controles garanderen een perfect eindproduct waarvan de kwaliteit ongeëvenaard is.

De prijs van aluminium

De hogere aankoop prijs die u betaalt in vergelijking met PVC neemt u er graag bij. Aluminium is immers niet onderhevig aan weersinvloeden. Het barst niet, roest niet, scheurt niet of rot niet. Idealiter dus voor eigentijdse en moderne woningbouw waarin de keuze voor grote raampartijen voor een maximale lichtinval moet zorgen.

Gevoel van veiligheid en geborgenheid

Tal van geïmplementeerde veiligheidselementen verhogen het veiligheidsgevoel van uw gezin. De nodige certificaten garanderen dat onze profielen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Aluminium is toonvoorbeeld van comfort

Het geheim van het ongeëvenaarde comfort schuilt in het 3-kamersysteem van onze alu profielen. De individuele kokervormige binnen- en buitenkamer worden gekoppeld door een standvastige en holle thermische tussenkomst in hard pvc – kunststof. Deze levert extra torsiestijfheid en is een uitstekende isolator, zowel op thermisch als op akoestisch vlak.

De veelvoudige pershoekverbindingen in de binnen- en buitenkamer waarborgen daarenboven een optimale stabiliteit van het raamkader en de vleugel. Ook de aanslagen zijn voorzien van bijkomende versterkingen. Al deze elementen van aluminium ramen en deuren willen wij u natuurlijk graag persoonlijk tonen, gelieve wel eerst een offerte aanvraag in te dienen, dit maakt het nadien gemakkelijker om u vlot van dienst te zijn in onze showroom te Hamont-Achel – Limburg.
 
Assistentie nodig bij de keuze van aluminium ramen en deuren? Vraag alvast uw vrijblijvende offerte aan.
» Wij zijn u graag van dienst

Aluminium raamprofielen