PVC ramen deuren

PVC ramen en deuren Limburg

PVC ramen den deuen LimburgOp zoek naar een Limburgse ramen en deuren specialist voor de levering en plaatsing van nieuwe PVC ramen en deuren in Limburg? Ramendeurenlimburg.be is dagelijks werkzaam in de provincie Limburg bij nieuwbouw en renovatie met het plaatsen van allerlei uitvoeringen PVC raam- en deurprofielen.
 
Wie vandaag de stap zet om nieuwe ramen te plaatsen heeft een brede waaier aan mogelijkheden en uitvoeringen. Zo kan men kiezen tussen PVC ramen en deuren, aluminium ramen en deuren of houten ramen en deuren. Dien hier uw vrijblijvende offerte aanvraag in!

Om u wegwijs te maken in de keuze naar wat voor u het meest geschikte materiaal is, vragen wij u alvast om het offerteformulier in te vullen. Wij nodigen u dan nadien graag van harte uit in onze showroom te Hamont-Achel – Limburg.

De veelzijdigheid van PVC

PVC heeft de laatste 15 jaar veel aan populariteit gewonnen. Samen met aluminium wordt PVC of kunststof het meeste gekozen bij nieuwbouwprojecten of renovatiewerken. De verklaring voor deze opmars ligt in de super isolerende eigenschappen van kunststof, de duurzaamheid en het éénvoudige onderhoud.

PVC is toonvoorbeeld van comfort

Onze Profel PVC ramen en deuren zijn esthetisch zeer mooi en veilig, maar zijn toch vooral een toonvoorbeeld van comfort. In de praktijk betekent dit dat de geleverde thermische en akoestische isolatiewaarden maar zelden worden geëvenaard.

De 3-voudige dichtingen waarborgen de ideale bescherming tegen alle weersinvloeden.

  • buitendichting: treedt preventief op tegen binnendringend vuil en regenwater
  • middendichting: garandeert een perfecte wind- en waterdichtheid met een herstelling van het meerkamersysteem
  • binnendichting: zorgt voor een uitzonderlijke aanvullende geluidsisolatie

Al deze specifieke eigenschappen van PVC ramen en deuren hadden wij u graag persoonlijk getoond, gelieve wel eerst een offerte aanvraag in te dienen, dit maakt het nadien gemakkelijker om u vlot van dienst te zijn in onze showroom te Hamont-Achel – Limburg.
 
Assistentie nodig bij de keuze van PVC ramen en deuren? Vraag uw vrijblijvende offerte aan!
» Wij zijn u graag van dienst

PVC raamprofielen