Houten ramen deuren

Houten ramen en deuren Limburg

Houten ramen en deuren LimburgEen Limburgse ramen en deuren expert gezocht voor de aankoop en plaatsing van nieuwe houten ramen en deuren in Limburg? Ramendeurenlimburg.be is iedere dag actief in de provincie Limburg bij renovatie en nieuwbouwprojecten met het plaatsen van allerlei uitvoeringen houten raam- en deurprofielen.
 
Wie vandaag beslist om nieuwe ramen te plaatsen heeft een zeer ruim productassortiment uitvoeringen en toepassingen. Zo is er de keuze tussen houten ramen en deuren, aluminium ramen en deuren of PVC ramen en deuren.

De keuze voor welk materiaal is persoonlijk en afgestemd op de bouwstijl van de woning. Om u daarom op weg te helpen in de keuze naar wat voor u de juiste materiaalkeuze is, vragen wij u alvast om het offerteformulier in te vullen. Wij nodigen u dan nadien graag van harte uit in onze showroom te Hamont-Achel.

Het warme en rustieke karakter van hout

Als natuurproduct is hout al gedurende eeuwen een populaire materiaalkeuze voor ramen en deuren. Zo heeft hout een warme uitstraling, is het bewerkbaar tot alle maten en vormen, en is het bruikbaar voor zowel klassieke tot moderne uitvoeringen. Als basis voor onze houten ramen & deuren, kiezen wij uitsluitend voor de kwalitatieve houtsoorten: ‘Meranti‘ en ‘Afrormosia‘.

Hout waarborgt comfort van topniveau

Door een minimum aan groeven waardeert het vakmanschap van Profel het houten schrijnwerk op tot een kwaliteitsproduct dat borg staat voor creatieve vrijheid. Dit vertaalt zich in houten ramen en deuren die makkelijk te onderhouden zijn.

De verbindingen van de houten profielen zijn bovendien watervast door een verlijmde dubbele penverbinding. En omdat hout van nature een uitstekende isolator is, wordt er rondom de vleugel een dubbele dichting geplaatst. Dit resulteert in houten ramen en deuren die geluidswerend en water- en winddicht zijn.

Al deze specifieke karakteristieken van houten ramen en deuren hadden wij u graag persoonlijk getoond en willen verder toelichten in onze showroom te Hamont-Achel – Limburg.
 
Hulp gevraagd bij het kiezen van houten ramen en deuren? Wij zijn u graag van dienst.
ยป Vraag hier uw gratis offerte aan

Houten raamprofielen