Veranda’s Aluminium

Veranda Limburg in aluminium

Veranda Limburg aluminiumOp zoek naar een Limburgse verandabouwer die uw droomveranda zal bouwen in aluminium? Reken dan op de verandabouwer der Limburgse verandabouwers Deco bvba. Onze kwaliteiten op vlak van verandabouw worden alom geprezen doorheen gans de provincie Limburg!

Een veranda als verlengstuk van het centrale leefgedeelte

Door de ruime lichtinval en het nauwe contact met de natuur wordt een veranda bouwen als het ware de uitbreiding van het centrale woongedeelte. Samen met de keuken en de woonkamer is de veranda de ruimte waarin u het meeste tijd zal spenderen.

Wij verwezenlijken de veranda van uw dromen

Elke veranda is maatwerk en vergt de nodige deskundigheid om het project tot het gewenste eindresultaat te brengen. De persoonlijke aanpak zorgt voor een totaalservice, van ontwerp tot realisatie, met slechts één aanspreekpunt.

Wij bouwen uw veranda in aluminium tot in de kleinste details. De integratie van de nieuwe veranda verloopt vlekkeloos met de bouwstijl van uw woning. waar nodig, kan u rekenen op onze jarenlange expertise met verandabouw. Onze Profel profielen zorgt voor topkwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Zo staan we in voor het volledige traject van het ontwerp t/m oplevering, inclusief de nodige vergunningsaanvragen, het grondwerk, domotica, vloeren, plafonds,… en overige afwerking.

 
Advies gevraagd bij verandabouw? Wij zijn u graag van dienst.
» Vraag hier uw gratis offerte aan

 

Enkele realisaties van veranda’s Limburg